DRÖMMIG OCH SAFTIG KLADDKAKA

Vem gillar inte kladdkaka? Mjuk, krämig med massa smak av choklad. Den är dessutom glutenfri och mjölkfri och går snabbt att göra, perfekt vid oväntat besök…

    • 3 ägg

    • 1 dl kokosmjöl

    • 1 dl glutenfri mjölmix (Semper)

    • 150 gram smör

    • 4 msk kakao

    • 2 msk socker

    • 1 tsk bakpulver

    • 2 tsk vaniljsocker

    • 1 tsk agavesirap

    • 1 tsk vaniljsocker

    • 1 espresso

    • 2 nypor flingsalt

    1. Sätt ugnen på 150 grader

    2. Smält smöret

    3. Smöra och mjöla en rund form

    4. Blanda ihop våta och torra ingredienser

    5. Häll smeten i formen

    6. Grädda i ugnen 15-20 min (Håll koll så att den är fast i kanterna och lite mjuk i mitten)

    7. Toppa med florsocker eller riven kokos om du vill

    8. Servera varm eller kall med ditt favorittillbehör (kvarg, grädde, glass eller något annat gott)

    9. Se till att njuta ordentligt!

FLER RECEPT