DRÖMMIG OCH SAFTIG KLADDKAKA
Vem gillar inte kladdkaka? Mjuk, krämig med massa smak av choklad. Den är dessutom glutenfri och mjölkfri och går snabbt att göra, perfekt vid oväntat besök…
- 
      
      - 3 ägg 
- 1 dl kokosmjöl 
- 1 dl glutenfri mjölmix (Semper) 
- 150 gram smör 
- 4 msk kakao 
- 2 msk socker 
- 1 tsk bakpulver 
- 2 tsk vaniljsocker 
- 1 tsk agavesirap 
- 1 tsk vaniljsocker 
- 1 espresso 
- 2 nypor flingsalt 
 
- 
      
      - Sätt ugnen på 150 grader 
- Smält smöret 
- Smöra och mjöla en rund form 
- Blanda ihop våta och torra ingredienser 
- Häll smeten i formen 
- Grädda i ugnen 15-20 min (Håll koll så att den är fast i kanterna och lite mjuk i mitten) 
- Toppa med florsocker eller riven kokos om du vill 
- Servera varm eller kall med ditt favorittillbehör (kvarg, grädde, glass eller något annat gott) 
- Se till att njuta ordentligt! 
 

 
            
              
            
            
          
               
           
           
           
           
           
           
          