DRÖMMIG OCH SAFTIG KLADDKAKA
Vem gillar inte kladdkaka? Mjuk, krämig med massa smak av choklad. Den är dessutom glutenfri och mjölkfri och går snabbt att göra, perfekt vid oväntat besök…
-
3 ägg
1 dl kokosmjöl
1 dl glutenfri mjölmix (Semper)
150 gram smör
4 msk kakao
2 msk socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk agavesirap
1 tsk vaniljsocker
1 espresso
2 nypor flingsalt
-
Sätt ugnen på 150 grader
Smält smöret
Smöra och mjöla en rund form
Blanda ihop våta och torra ingredienser
Häll smeten i formen
Grädda i ugnen 15-20 min (Håll koll så att den är fast i kanterna och lite mjuk i mitten)
Toppa med florsocker eller riven kokos om du vill
Servera varm eller kall med ditt favorittillbehör (kvarg, grädde, glass eller något annat gott)
Se till att njuta ordentligt!