VEGAN PROTEIN BALLS

Chokladbollar som är veganska, nötfria och kan enkelt göras glutenria, dessutom packade med extra protein! Baka och njut!

    • 100 gram mjölkfritt smör

    • ½ dl socker (jag tog lite mindre)

    • 4 msk kakao (ta mindre för mindre intensiv chokladsmak)

    • 3 dl Havregryn (med eller utan gluten)

    • 3 msk veganskt proteinpulver (smak av vanilj Pureness)

    • Flingsalt (smaka av hur mycket du vill ha i)

    • 1/2-1msk vaniljsocker

    • Valfritt: en espresso shot

    • Kokosflingor att rulla bollarna i

    1. Smält smöret

    2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke

    3. Blanda ner det smälta smöret med de torra ingredienserna och vispa med elvisp

    4. Ställ in i kylen 30-40min

    5. Rulla sedan till bollar och doppa i kokosflingor

    6. Njut med vänner eller som snack!

FLER RECEPT